Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Patience

You just need to take your time.
Just slowly keep building it up.
The most important thing you need to learn is patience.
You can draw almost anything. So long as you're willing to commit the time to it.
Kui te teine kord minult küsite, kust sa niimoodi äkki joonistama hakkasid? Või et kaua joonistanud oled? Ja ma kiirelt vastan et lihtsalt hakkasin lampi. Ja esimene proov leidis aset 2009.
Aga ega tõde ei ole kunagi nii lihtne :P
Nagu ka tehtud tööde alt näete on muutusi toimunud (paljud tööd jäid lisamata kuna ei oma minu silmis erilist väärtust ja ma siiski teen seda kõike rohkem enda pärast) ja pean tunnistama et iga mu töö ei lähe teise järel ISEENESEST paremaks :) Praktika praktikaks, aga kui sa koguaeg ühte silma tambid kuna arvad et nii on õige siis ei saagi progressi toimuda.
Kunstitunde ma küll võtnud pole, peale Tatari kunstitunnid. Aga see ei tähenda, et ma abi ei kasutaks. Omaette kratsin koguaeg suid, sõrmi, silmi, kulme, ninasi ja muid kehaosi paberile. Tänu youtube'i tutorialitele, fotoõpetustele jne.

Olgu tänatud super artistid, kes võtavad aega, et õpetada vähem oskajaid. Ja nii iga erineva videoga õpid erinevaid nüansse juurde kuna igal kunstniku on oma käsi. 
Antud tutoriali omanik on üks mu lemmikuid kuna ta hääl on juba nii mõnus ja sõbralik, et muusikat ja veiniklaasi pole kõrvale vajagi :D
Jah, mulle meeldib aeg-ajalt pokaali klaasi kampa lüüa, aga ainult siis kui mul pole plaanis midagi suuremat ja mahukamat ja aeganõudvamat joonista, sest nagu te ikka teate, vein toob une. Pigem on kohviklaas sõber.

Ja nii ongi, ideaalis näen ma end kunagi ikka täiesti fotorealismi jäljendavana. Aga eks see nõuab aega ja praktikat. On muidugi ka sürri ja sellist, mida aeg-ajalt lihtsalt tahad välja valada. Aga vot fotorealism. Kui mul oleks seinal üks Elvise joonistus ja külaline küsiks kus printida lasid, siis ma nutan end puruks! ;)

Et end kuidagi välja vabandada... siis pettun ma aina enam ka võimalustes. Nimelt asju, mida väga vaja joonistamiseks... need on kallid ja neid müüakse pm ühes kohas Eestis. Nii palju kui mina tean. Ja osasi asju ilmselt tulevikus peab ebay'st tellima hakkama. Tunnen puudust valikus. Tunneksin end sada korda kindlamana kui iga idee välgule oleks kohe tarbeese haarata. Aga pole. Ja peab läbi saama vahenditega mis olemas on. 
Nüüd üks kunstnik, kes on SUPER ja minu inspiratsioon :P Ta ei ole küll päris harilikukunstnik, aga fotorealism on tal küll veres.. Pluss ta on veel super fotograaf.. minule ideaalne to-look-up-to
Esitlen Chuck Close


Chuck Close'i replica

veel

 Armin MersmannLinda HuberVot see ongi miks ma ei kavatse alla anda! :) Olen algust teinud ja pole mõtet enam taganeda :)

Järgmise korrani

No comments