Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

making of Kai ja Siim

ESITEKS,
Esimesed kümme followeri on koos ja ma olen nende üle juba päris super uhke, aga kuna 30 on veel kaugel siis loodan, et annate enda poolt ka boonust juurde et see kiirelt täis saaks :)

TEISEKS,
panen üles nüüd ka Kai töö ja annan soovitusliku poole pealt teada, et edaspidi... kui soovite et pilt oleks ka teie nägu, siis eelistage portreesid... kus esikohal on siiski nägu.. ma ei välista tausta mis ei ole probleem, aga kui inimesed on nii pisikesed siis on keeruline neid oma nägu panna. Kai mul enamvähem õnnestus kuna ma olen teda näinud näost näkku aastaid, aga kaaslane jäi natuke maha :)


Kui ma kunagi rikas olen siis ma palkan endale pliiatsiteritaja!!!


1 comment

  1. Ma võin su pliiatsiteritajaks hakata :O

    ReplyDelete