Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Making of ''Sirle tellimustöö''

Nii, päris palju aega on möödas viimasest tööst. Aga luban, et nii ei jää. Followerite kogus on väga nigel ja ilmselt see paremaks ei lähe. Mõtlen veel, mis teen ja annan teada kohe kui otsustan mis edasi saab :)
Töö tegemisest nii palju, et peab end ju millegagi välja vabandama kui päris rahul pole. Seekord rikkus siis minu hea suhte tööga see, et ma lähenesin töö tegemisele valesti. Nimelt seekord tegin sellise vea (mis tundus algselt superhea idee): selle asemel et hakata otse valgele paberile joonistada nagu normaalne viis oleks, ma kõigepealt katsin paberi üleni harilikuga ja hõõrusil salfakaga laiali. See kahjuks ei olnud väga hea idee sest paber sai minu TUGEVAL hõõrumisel nii palju vatti, et pliiatskustukummiga nägu välja joonistada oli raske ja tulemus ei olnud nii ''puhas''. Kuigi ma tean, et asi oli ilmselt valel lähenemisel (kuigi Lady Gaga pildi tegin ma sama lähenemisega) aga siiski, mu hinnaline paber kaotas minu silmis paar punkti. Võibolla ei ole sellist paberit, mis mind rahuldaks :P


2 comments

  1. See followrite asi on minu arust suhteliselt mõttetu tegelikult, sest mina nt panin end, aga ma isegi ei tea, kust ma näen, et sul uus postitus :D
    Ja pealekauba, et followda peab ju mingi kasutaja kuskil olema.
    Kes tahab vaadata, see vaatab nkn, kas on mingi uus postitus. Mina nt vaatan rutiinselt iga päev, kas on miskit kuskil :)

    ReplyDelete
  2. Jamh, see on ainult hea siis kui sa oled ise blogspotis sest siis esilehel alati ''karjub'' kui uus postitus kellelgi on :)

    ReplyDelete