Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Kätlini joonistus aka võidutöö

Täna öösel siis tegin pulmakutsetest kerge pausi ja tegin esimese loositöö valmis. Ja täna, homme öösel teen ühe joonistuse veel.

Aga praegu siis Kätlini võidutöö


8 comments

 1. MaidenpinkJuly 13, 2011

  Mulle väga meeldib, kuidas sa inimesti joonistad, aga see, kuidas nendele piltidele taustad teed, ei ole minu arust üldse ilus. Taust hakkab kuidagi segama seda kõige olulisemat osa, ehk inimest sel pildil, ja jätab kuidagi mitte puhta mulje. Mõnel juhul jätab palju värskema ja parema mulje mõned varjutused taustal, nagu sellel viimasel pildil enne tausta tumedaks värvimist.

  Ära võta seda juttu kui midagi halba, see on ainult minu arvamus. Muidu olen su suur andunud fänn. :)

  ReplyDelete
 2. Igasugune kriitika on rohkem kui teretulnud! Nii pidigi paremaks saama. Kusjuures peale Kirke joonistust mul seda tunnet ei olnud, aga pärast seda joonistust häiris ka see mind, väga mäkerdise muljega jääb. Nägin inimesega nii palju vaeva ja siis rikun ära. Ma proovin edaspidi sellest hoiduda või vähe parema lahenduse leida :)

  ReplyDelete
 3. AnonymousJuly 13, 2011

  Kui vana Sa oled?

  Kirjutan ka pisut kriitikat, kõik on muidu hea, siis tulebki pisiasjade kallal norida :)

  Mulle tunduvad pisut võõrana huuled. Kokkupuutepunkti võiks ehk pisut hajutada... märkasin seda ka Kirke töö puhul.

  Aga ma olen siiski Sinu peale kade, et nii hästi joonistas! :D Edu!

  ReplyDelete
 4. 20 olen.

  Ja huulte kallal annab töötada jep :)

  ReplyDelete
 5. Sinu joonistustes näevad silmad alati vapustavalt tõetruud välja.

  ReplyDelete
 6. Eks ma neid olen kõige enam harjutanud kah, ei teagi miks, aga inimkehal tirivad silmad kõige rohkem joonistama :)

  Aga aitäh

  ReplyDelete
 7. AnonymousJuly 15, 2011

  Kas sa võtad selle pildi eest raha ka või?

  ReplyDelete
 8. Ei, see oli loosi võidutöö, kes siis sellise asja eest raha võtab veel..

  ReplyDelete