Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

kõrvarõngad

Sain hakkama oma esimese ehtega ;) Tegelikult ei saa 100% aud endale võtta, kuna panin kahest kõrvarõngast kokku :) Aga kuna mu lemmik kõrvarõngad vajasid uut nägu ja ühed sulekõrvarõngad olid väga mitte mulle mõeldud, siis otsustasin suled oma vanade lemmikute külge panna, tulemus on päris vahva. Ma olen juba kaua selliseid pikki pikki sulekaid otsinud, sellised mis peaaegu käte vahele kinni jääb ;)


Kusjuures antud kõrvasrõngad olid kunagi ühe kaelaketi osad :P Niiet nüüd on täiesti taaskasutatud kõrvarõngad mul ;)

Ma isegi ei mäleta kust ma need sain ( võibolla seppeläst või lindexist), aga ma tõesti ei tea miks mulle need ei meeldi, mulle meeldivad SUURED ehted :P Sõrmused on mul kõik sõrme suurused, niiet :)
No, kuidas on? :)7 comments

 1. Uuuooooooooaaaa kui ilusad :)

  ReplyDelete
 2. mule meeldivad eriti need pikad sulgedega. needsamad mis viimasel pildil. Superilused on :P (Y)

  ReplyDelete
 3. Kätlin: jaa mulle ka meeldivad :P

  Gloria: kõik pildid on samadest kõrvarõngastest :)

  ReplyDelete
 4. novahet pole, ilusad on ikka :D

  ReplyDelete
 5. ahh, kui superlahedad need on:D

  ReplyDelete