Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

patterniga sõnad

Hakkasin ühele neiule sellist üsna lihtsalt aga väga vinget headerit tegema, kus sõna pole lihtsalt mingi värviga vaid mingi vinge lillepatterniga või midagi muud kirjut. Tegin mitumitu näidet, et saaks valida lemmiku ja üldpilt tuli juba nii šeff :DPS! tahtsin neile öelda kes mingit templit või headerit juba väga pikalt ootab, et palun kirjutage mulle emalile, et kus maal olen, sest mul on emailil täielik kaos... tellijaid niipalju, et enam ei saa midagi aru. Ma ikka teen ja teen, aga lihtsalt ühe ntks leidsin umbes kolm lehte tagapool keda ma kindlasti polnud veel teinud. Ma üritan ikka kõik korralikult ära lapata, aga vb kogemata keegi jääb kahe silma vahele!No comments