Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Cimorelli- skyscraper

Külmavärinad tulevad peale!
6 comments

 1. Ja laulu kaaskirjutaja oli meie enda Kerli Kõiv :)

  ReplyDelete
 2. Kusjuures, ma pole kunagi eriline fänn olnud ( st üksikud laulud on head olnud, aga pole päris minu stiil, aga päris sellist vimma ka ei pea, lihtsalt pole minu maitse), aga selle laulu üle peaks ta küll väga uhke olema :)

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. just hetkel kuulan seda lugu youtubest ! : DD suurepärane, jumaldan cimorellisid :)

  ReplyDelete
 5. lõpuks kuulsin mina ka selle laulu ära :D olgugi, et mitte originaalesitajalt. ja ma ei saa aru, miks ma ei saa vahepeal üldse su postitusi omale dashboardile, pean ise uurima tulema, kas on miskit uut. aga muidu - kiidan uut kujundust! :)

  ReplyDelete
 6. Mul on sama jama vahepeal osade inimestega keda follow'in :P

  ReplyDelete