Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

headeridKusjuures kes märkas siis olen taas oma blogi välimus kohendanud. Hoiatan juba ette kes pead kinni hoiab: minu blogi välimused ei püsi kaua, sest mul maitse muutub pea iga päev :D Väga püsimatu. Ja samas hea näitus, sellest milliseid blogili olen võimeline kujundame sellistes limiteeritud tingimustes. Näiteks pikka aega on mind häirinud see et postituse pealkiri on joondatud IGAS teemas vasakule ja nii ma siis google'i abiga sain nii pealkirja keskele joondatud kui footeri. Kusjuures leidsin lõpuks ometi ühe teema, millega on võimalik väga vingeid blogisi üles ehitada. Kõige parem antud teema (theme) juures on see, et päise tausta on võimelik eraldada ülejäänud allajoonduvast blogi kirjutuslaua ja paneeli(de) taustast. JA mis kõige vingem, kirjutus ja paneeli taust on poolenisti transparent (läbipaistev). Aga küll ma veel veendun selles, et ka sellel vigu on, sest ma pole ühegi bloggeri teemaga veel 100 % rahul olnud :)

MS Expression Web'iga olen nii kaugel, et sellest ei saa ma veel tuhkagi aru ja mitte miski meelde ka ei tule ja mulle tundub, et bloggeris on üldse ise raske seda teemat teha, sest kui näiteks mingi teema kood panna MS Expression Web'i sisse siis ei näita seal absoluutselt seda pilti mida näitab blogi ise. 
Aga see selleks, see on teema mis ilmselt kedagi peale mind ei huvita :D

Varsti panen ka tulevase hinnakirja üles ja loodan, et sellega mu ''klientuur'' täiesti ära ei kao. 
Hinnakirjale läheb veel peale headerite ja templite ka uus ''toode''. Nimelt tervikblogi ümber disainimine (selle alla käivad siis võimalikud headerid, templid, muud pudipadi mida kõige on võimalik leheküljele lisada, minu blogi välimused peaksid ehedad näited olema, mida kõike on võimalik panna ).

Aga, järgmise korrani. Nüüd mil on tasuta perioodi lõpp siis tellimused ainult sajavad :D Aga ma ei kurda, ma olen niipalju saanud kätt harjutada teie headerite ja templite jne tegemisega :P

1 comment

 1. Aitäääääh sulle Ann ! (:

  Sa ikka super !  Anna
  xoxo


  http://annnnatz.blogspot.com/

  ReplyDelete