Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

update & headerid

Hei, kõigepealt aitäh teie tagasiside eest minu hinnakirja koostamisel. Sain targemaks kui hinnatundlikud te olete ja nüüd teen oma poole ja kohendan natuke hinnakirja. Mitte küll nii kardinaalselt, aga siiski tulen veidike vastu :)

Aitäh veelkord.

Teiseks, minu 'giveaways' osalejaid on selle kahe päevaga üllatavalt palju kogunenud ja homme õhtul annan võitja ka teada :) 
Pöidlad pihku!

Ja kolmandaks, paar uut headerit. 


Tegin õele kirjutise ka. Aga au saan vähe endale võtta kuna ta ise kirjtas kirjutise valmis ja mina tegin nö kasutuskõlblikuks. Kusjuures see oligi algselt minu idee, et inimesed kirjutavad ise ja ma teen selle pildiks mida lõppu lisada, aga millegipärast kõik tahtnud siiski et ma kirjutaks. Minu arust enda käekirjaga tehes annab blogile personaalsust juurde :)

JA viimaseks. 

Minu facebooki fännilehel täitus just 200 fänni. Supersuur aitäh kõigile :)1 comment

  1. Ei saa veelkord mainimata jätta, et sa oled andekas.. Näiteks mina ei oska nii..
    Kunagi proovisin ise, aga tuli mingi täielik käkk.. Sinu omad on, aga kõik ilusad ja omanäolised :)

    ReplyDelete