Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Update pluss palju muud

Nii, mainimist tahavad kolm asja.

Esiteks,


Jah, olen nüüd 21. Ei arvanudki, et enam vanemaks jään, aga voila, jälle olen vanem :D


Teiseks.
 Kerge teadaanne selle koha pealt, et kui teil on soov mõne headeri, templi või millegi muu üle, siis kiirustage, sest pärast augustit läheb kõik tasuliseks. Hinnad ei tule küll meeletud, aga siiski tuleb isale asjale oma hind otsa, sest hakkab uus semester ja aega nõnda raisata enam pole nagu suvel :)

Ma loodan, et see liiga vastuvõtmatu pole :) Varsti koostan hinnakirja ja panen enne üleminekut juba üles :)


Kolmandaks. 
Mõned headerid ja templid. Ja kusjuures, päris mitu uut soovi on tulnud minu poole, nimelt on soovitud neid nimekirjutisi, mis minu iga postituse lõpus on. See pole tegelikult eriliselt keeruline ettevõtmine. Nimelt kui teil on vähegi hea makroga aparaat käepärast või skänner, siis selle tegemine on ääretult lihtne. Muidugi saan ka mina selle teie jaoks teha, aga tegelikult nende mõte on see, et sa paned tükikese ISEENNAST blogisse. Enda käekirjaga on ikka kõige õigem :) Samas võite muidugi minult ka küsida, aga võite ka ise pildistada või skännida arvutisse ja mulle saata ja ma teen korda :)

Ja nüüd mõned headerid ja templid:4 comments

  1. palju-palju õnne vananemise puhul (nüüd on vist kasiinosse võimalik minna..)! :P edu kõikides tegemistes ka! :)

    ReplyDelete
  2. Palju õnne tagantjärgi!

    ReplyDelete