Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

New pretty bow on my head


And one new amazing nailpolish... Btw i'm relly really in love with manhattans lotus effected nailpolished :)


I already have at least 6 of them and i'm seriously going to buy every issue of that series :D
2 comments

  1. Mul oli ka kunagi üks küünelakk nende seeriast - pildi järgi ütleks, et see oli nr. 18 ehk siis IT Piece. Ei tea kas sain vanemast seeriast midagi, kuid longlasting ta kindlasti polnud - kulus kiiremini maha kui mõni Selveri laadapäevadelt ostetu. Aga värv oli supermõnus - selline tume vanaroosa. Vahepeal kui viitsisin mässata, siis tegin temaga n-ö prantse maniküüri ehk tegin valged küüneotsad ka peale - vot siis oli eriti nunnu :)

    ReplyDelete
  2. Kusjuures, kuna ma olen väga kärsitu küünelakkidega (ehk ma värvin pea iga päev või kahe päeva tagant, sest mulle meeldib kui lakk riietusega nö matchib) siis pole ma nendega veel probleemi näinud. Et kuluks vms. Võibolla tõesti said vanemast seeriast. Aga tundub, et ka terve seeria peal on erineva koostisega värve. Sest näiteks lotuse oranz toon hakkas kuidagi maha kooruma täiesti suvalistest kohtadest (mitte ainult otsast kust tavaliselt kulumine algab) aga samas näiteks see sinine, täna küll vaid teine päev, aga mitte ühelgi küünel ei ole ühtegi täket, nagu alles oleks lakkinud (ja ma olen kätega ikka suht aktiivne, nagu põllutööline :D). Ja üks nudetooniga püsib ka vägaväga kaua peal. Võibolla oleneb sellest mitu kihti panna, ma tavaliselt panen kaks ja siis pole probleemi olnud :)

    Aga hinna ja kvaliteedi suhe on täiesti paigas. Kahjuks pole kuskil neid matt helesinised ja lillasid ja rohelisi toone leidnud.

    ReplyDelete