Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Just follow my voice
4 comments

 1. See peanut butter küll hea välja ei näe. :D Loodetavasti maitse on parem.

  ReplyDelete
 2. Näeb välja nagu sinep eks? ;D

  Kusjuures ma ostsin selle purgi mingi kaks kuud tagasi ja ma olen sealt vb kolm näputäit ära söönud. Minu arvates väga maitsemõttetu asi :P AGA järelmaitse on jubehea... kui mingi viis minutit oodata siis on selline huvitav järelmaitse :P Muidu aga väga ülehinnatud asi :P

  ReplyDelete
 3. Kas mingi söögi sisse teda ei saa panna? Saaksid ära kasutada vähemalt. Näiteks erinevad koogid, küpsised, muffinid.. Midagi ikka leidub. Mulle isiklikult paljud asjad n-ö paljalt ei meeldi, kuid kuskil toidu sees on täiesti ok või isegi lemmik :)

  ReplyDelete
 4. Eks ilmselt midagi sellist tuleb ette võtta jah sellega. Kallis asi, ei taha et lihtsalt halvaks läheks ka seismisega :)

  ReplyDelete