Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Red hair


So, got my red hair now. How is it? :)


 before 

Kind of trastic change, but i kind of had to try it out :)

12 comments

 1. Ma värvin pidevalt on juukseid punaseks. Natukenegi värvi siia küllaltki tuhmi ilma.
  Punane on kuidagi nii lemmikuks saanud, et muud värvid absoluutselt ei tõmba.
  Aga sulle sobib päris hästi! :)

  ReplyDelete
 2. Kusjuures ma üldiselt ei armasta värve kanda juustes, aga punane on alati selline nö ainuke võimalus olnud :P JA nüüd ikka superrahul. Pluss ma armastan musta kanda ja mustaga on see punane veel eriti ilus :)

  ReplyDelete
 3. Must ja punane on väga mõnusad kontrastid. Punane tuleb nagu veel paremini esile.

  ReplyDelete
 4. Täpselt!! :P leiaks mingi vinge musta vidina/paela ka juustesse, oleks super :P

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. MA ei ole küll eriline eneseimetleja aga päevavalguses veel ilusam :D (esimene päevavalgus siis- eufooria missugune). Toob natuke särtsu sellesse süngesse talve :P

   Delete
 6. ma arvan samuti, et sobib. ja kusjuures olen ise ka kunagi punapea olnud.. tundub ebareaalne :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kõlab küll ebareaalselt (ega sul pilti pole?:P), aga sul on sellised vahvad lokid, et tavaliselt selliste lokkidega on isegi sinine juuksevärv ilus :P

   Delete
 7. minu juustega on tegelikult peaaegu kõike toimunud :D nad on olnud mul tunduvalt lühemad kui õlgadeni, samuti erinevat tooni punased, pealt blondid, alt mustad/punased, blondi-musta-punase kirjud, pruunid.. nimeta vaid :D usun, et leiaks küll kas või mingisugust pildimaterjali, kui hästi otsida :P

  ReplyDelete
 8. oh mulle väga meeldib - eriti mõnus just kargesse talveilma :) ma täna just sattusin poes juuksevärvi letist mööda kõndima ja nägin seda potsikut - mõtlesin veel, et näeb välja nagu starbucksi frappucino oma potsikult, ainult punane ja kõrs puudu :)
  jah - mulle ikka väga meeldib siuke vaheldus. endal tuli ka korraks siuke tahtmine midagi kärtsu teha, kui nägin Roberta suurt muutust, aga reaalsus ja meenutused eelnevatest kogemustest panid asja paika. oli aeg, kui tegin ka juustega ja üldse kõike hetkeajendil - vahepeal olin suisa üleni rubiinpunane :D siis läksin tumepruuniks, pea mustaks tegelt, ja loomulikku värvi oli päris raske tagasi saada, ilma et peaks seda vahepealset õudust läbi tegema, et pea on roostevärvi. kui selle tagasimuutuse läbi teinud olen, siis enam nagu naljalt "vahelduse pärast" pead tumedaks ei taha värvida - lõpuks tahaks ikka taas loomulik olla (ma ei mõista, kuidas mu kommentaarid alati igale poole nii pikad on - ei suuda kohe paari lausega oma juttu ära öelda :D)

  ReplyDelete
 9. See topsik jäi mulle ka kaugelt silma ja punane värv koos sellega, valik oli kiirelt langetatud :D

  Tean seda tunnet. Ma polnud enne eilset vist kolm neli aastat juukseid värvinud... MA küll üleni pole vist mingi 8 a värvinud aga triibutasin alailma. See oli supertüütu ja sp olen hoidunud triibutamisest. Aga see punane. Ma ei tea, see on kuidagi salakaval ja hoopis teise maine võtnud endale kui kunagi kunagi ammu. Tegelt mu unistuste punane oleks selline punane punane aga tumedapoolsem mitte oraanzi poole. Ja siis juured ülalt natuke maad tumedad ja kuidagi juuste alla ja vahele mõnusalt ära hajutatud ka tumedat tooni. Ma ei tea kelle poole ma selle kunstiteosega küll pöörduma peas, aga jah :D

  ReplyDelete