Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

I'm tired of hypocritesGot myself the prettiest and also the first lipstick :P It's so pretty.


Ironic combination :P Seems like: we must have limo, no matter what :D / irooniline kooskõla, tundub nagu; põhiline et limusiin olemas on :D

Today i bought myself a prettiest cup in the whole world and it was only 2€, with a plate. I'm thinking about buying 3 more so i'd have a perfect set. It's not one of those very little cups. It's actually pretty big and it has kind of baroque style engraving on it. I just adore it. 

Ostsin täna ühe imeilusa tassikese koos taldrikuga, allahinnatud 2€. Super armas!


PLUS the greatest candy in the worldWhat do you think? / Mis sa arvad mu tassikesest?
6 comments

 1. mulle meeldivad apelsini Marianned kõige rohkem, aga Eestis neid vist (eriti) ei müüda..
  ja tassike on tõesti kena :) hoian end alati karmilt tagasi, et mitte kõiki ilusaid/armsaid ja samal ajal soodsaid tasse/topse omale koju vedada :D

  Maiken/
  Maikeni blogi - part of me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma tean millest räägid. Mul on igavene nõrkus igasuguste tassikeste ja märkmikute ees :P

   Delete
 2. ma alguses vaatasin, et oh mingi liblikas on ka üleval tassi peal, siis sain lõpuks aru, et see on ju huulepulga jälg. täitsa totukas :D mulle siuksed kerged tassid meeldivad väga! vähemalt see tundub olevat selline, mis oleks veel superkerge ka. mõnus huulevärv kevadeks!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kusjuures jah, mind just köitis selle tassi puhul selline mitte päris sile pind ja selline kergelt antiikne look ja see et see pole selline tillulillu teacup :D Selline nunnu mida kasutada ka saan :D

   Delete
 3. Tass on ehk liiga romantiline minu jaoks - pigem meeldivad sellised lihtsad, sileda pinnaga ning suht modernsed anumad, mille põhiline võlu seisneb sageli värvis või ornamentikas, mis peale prinditud. Aga huulepulga tooni kiidan heaks (mis paneb mind mõtlema, et endal mul küll enam ühtegi huulepulka peale hügieenilise alles ei ole) :)

  ReplyDelete
 4. Kusjuures mulle meeldivad igasugused tassid ja eks selline nö romantiline tass ei pruugi tõesti kõigile peale minna, aga kuna ma suht selline antiigi jms armastaja siis mulle oli see nagu rusikas silmaaugus :D

  Ja huulepulga taasavastamine oli minu jaoks suht üllatav, aga päris hea mõte. Ma eriline make-up'i fänn ei ole ja vb huulepulk oleks hea võimalus natuke tooni lisada endale :P

  ReplyDelete