Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Inspiring people ''Let her speak''

1. Kust leiad ideid ja inspiratsiooni oma garderoobi täiendamiseks?Blogidest, erinevatel lehtedelt ( chictopia, lookbook, thefashionspot ) ja muidugi ka inimestelt, keda tänaval näen :)

2. (Ma lihtsalt pean küsima, kuna roosa juuksevärv ei ole kõige levinum valik) Miks just roosa ja miks otsustasid sellise valiku kasuks?
Aga miks mitte? :) Ma ei taha olla üks inimene hallis massis ja sellepärast just meelega "mässan" normaali vastu ning värvisingi mingiks hulluks värviks :) Millal siis veel,  kui mitte praegu, noores eas?

Üleüldse ma näiteks ei saa aru sellest, miks just Eesti inimesed on kinni mingites piirides. Pruun, must, blond ja punane on normaalsed ja lubatud toonid ning ülejäänud oleks nagu off limits? Need, kes julgevad erineda siis nende peale näidatakse näpuga ja sosistatakse? Nii paljud on õelnud, et nad tahaksid ka, aga ei julge lihtsalt. Sest, mis inimesed arvaksid siis neist?! Ma ei saa aru, mis seal julgeda on? Võta värv ja värvi, no regrets. See kui keegi ütlebki halvasti kasvatab minu meelest just paksema naha ja aitab paremini kriitikat taluda. Fakt on ka see, et sa ei saa mitte kunagi kõigile meeldida, sest alati on kedagi kellel on ütlemist.J


Ja miks just roosa? Kes poleks tahtnud lapsepõlves juukseid roosaks värvida? :D Mõeldud , tehtud :)


3. Kui palju Sa kulutad keskmiselt kuus riiete ja ehete ostmiseks?

Väga vähe. Igasugused allahindlused on mu suurimad sõbrad :) Nii, et mingi 50 eurot võibolla! 
Hea näide:
Oletame nüüd, et uus kaup tuuakse poodides. Kleit maksab 100€. Reaalselt mul pole seda vaja. Mingi aeg läheb mööda.. Viimane toode ja 50% allahinnatud ning siis olen ma mingi  "OOOO, mul on nii vaja seda. Ma olen koguaeg omale just sellist tahtnud" :D :D 
& igakord on mul selline nägu peas kui ma allahindlusi näen :D4. Mis köidab sind kõige rohkem blogima ning samuti millised blogid tõmbavad sind kõige enam lugema?

Lugejana mulle meeldib vaatada palju pilte, mida rohkem seda uhkem :) Enamasti ma kusjuures ei loegi blogisi (v.a lemmikumaid) vaid vaatan ja salvestan pilte siit ja sealt.
Kirjutades oma blogi siis üritangi mõelda ja kirjutada nii, millest mulle endale meeldiks lugeda. Ma ei kirjuta kunagi "sõin täna lõunaks kolm vorstileiba ja kõrvale jöin klaasi piima.. nüüd muzzzziiidega välja hängima.. nii kipa päev juu.hiihii" . Seriously, who cares?? Mis see teistele annab kui teavad mida ma söin/ jõin?? :D Selleasemel teen näiteks postitusi selle kohta, kus lehekülgedel on allahindlused praegu, mis on moes ja kuidas ise asju ümber teha! Ühesõnaga - üritan kirjutada asjadest, mis võivad isegi kuidagi kasulikud kellelegi olla (tegelt see oli juba 10 sõna :( :D :D )5. Nimeta kolm asja milleta sa elada ei suudaks (v.a õhk ja vesi jne :D)

Pere pole asi vist? :D 
Nii kurb kui see ka poleks, aga sel juhul mu telefon :D .... ja arvatavasti siis ka elekter, sest mida ma teeks selle telefoniga kui sellel aku tühi oleks? :D Teisi asju mul polegi nii väga vaja, et ma ei saaks mitte kuidagi hakkama :)

6. Nimeta oma kolm laemmik blogi.

Mul on neid nii paljuaga kõige lemmikutemaks on hetkel:
Angelica blogi,
Roberta blogi,
ja Marilini blogi, mis on täis naiselikkust ja ilu! :)

5 comments

 1. Minu arust on küsimused-vastused postitus väga tore vaheldus teistele postitustele :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. See on muutunud viimase aja trendiks ja peab tõdema, et see on ligitõmbav küll :D

   Delete
 2. Mariliis kuidagi lihtsalt pakub oma olekuga ka mulle inspiratsiooni :) Olen lugenud ta blogi juba alguses saati ja kui ma ei eksi siis tema alustaski seda küsimuste värki üldse minu arust (esimene postitus oli oktoobris vist? omg ma tundun nii stalker :D ) ja siis ei olnud teistel küll oma blogides neid, aga nõustun, et hea vaheldus on tõesti :)
  Kiitmast ka sind ma ei väsi, supper pilt või joonistus on esimene :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mariliis alustas jah. Ma ei saa aru, kust sellised andekad ja ilusad inimesed tulevad :) Lihtsalt Mariliis on nii ideaalne oma olekuga. Tema puhul küll vist õelda ei saa, et lihtsuses peitub võlu ;) Ta ongi üks võlu :)

   Delete