Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Oldies
4 comments

 1. nii mõnusad pildid! ja ma pole ikka niii ammu haapsalus käinud, see viga peab saama suvel parandatud! või vähemalt selle aasta sees! ei tea, kas on juba liiga hilja to do 2012 listi teha? :D selle peaks kindlasti sisse kirjutama!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kusjuures ma pole ammu juba aasta nö to-do-listi teinud :P Peaks ka!

   Aga Haapsalut soovitan küll külastada, kui pole ammu käinud siis on palju rohkem ilusaid kohti külastada kui kunagi oli. Suvel loomulikult soovitaks :P Haapsalust natuke väljas on üks Eesti kõige ilusam rand ka (Nõva ja Peraküla rand-üks sama rand aga eripiirkonnad) ja sinna suvel minna oleks super idee- see pole ülerahvastatud ja kõik rmk poolt ilusti korda tehtud ja igast grilli ja istumispaigad :P Hästi avari ja ilus, puhas liiv jne :P

   Ma nagu reklaamiks haapsalut xD

   Delete
  2. kui ma ei eksi, siis sa tegid seda kunagi vist meilitsi veel :D aga mul pole selle vastu midagi, ise ei teakski muidu, kuhu minna. kusjuures mu siiani ainsas to do listis, mille ma eelmise aasta alguses tegin, oli ka see sees. noh, see oli ühendatud spaa külastusega seal ka tegelt :D aga muidugi pole ma seda veel jõudnud. igatahes ma väga tahan minna, spaata või ilma. üldse nii ammu on plaan juba hiiumaa ja saaremaa läbi kammida korralikult ja haapsalu jääks hästi tee peale. pärnusse ja lemme-kabli poole tahan ma ka niiiiiii väga minna, kuna seal on nii palju ilusaid lapsepõlvemälestusi. ei, selle peab lõpuks ometi ju sel suvel tehtud saama!!

   Delete
  3. just just, emailitsi reklaamisin juba :D Eks puhkuse veelgi mõnusamaks muudaks jah spa :D
   Jah, mul ka palju mõnusaid suveplaane tekkinud mida hetkel endale luban rusikat lauale lüües :D Püüan optimist olla :D

   Delete