Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Fireflies fall

Perfect For Me by Ron Pope on Grooveshark

Fireflies by Ron Pope on GroovesharkSo i've made a trastic change on my head and the final result is done and finished. Actually i'm desiring a different style but for that my hair must grow a bit. But for now.. i love it. I never imagined myself blonde but now i so do. And maybe some of you don't like it, also that a litte yellow tone, but i so love it :)

6 comments

 1. Suvel pleegitab päike heledamaks :)

  ReplyDelete
 2. holy crap!! niiii kift toon :)))
  ja nii ilusad pikad juuksed, for some odd reason ma koguaeg arvanud et sul õlgadeni juuksed ?! :D :D :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. huh, jummel tänatud, et mind maatasa ei tehta sellise otsuse üle :D

   Delete
 3. minu meelest on ka väga äge! ja see ei paista olevat selline ülikollane, nagu tavaliselt võib juhtuda, tead küll, mis ma mõtlen. vaid see on nagu siuke punaka-roosaka läikega oranžjas blond mu meelest. mulle meeldib! päris hea tulemus saavutatud kodustes tingimustes :) ja tõepoolest vau su juuste pikkusele! lokkidega ei saa arugi, kui pikad nad sul tegelikut on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah, ma olen kaua blondist hoidunud sest umbes 7-8 klassis ma proovisin ja juuksed olid täiesti oraanžid :P Koduste tingimuste kohta tuli päris hästi välja aga kui pikemalt blondiks jääda tahan siis päris kindlasti ei saa ma ise hakata värvima, mul juba on juukseotsad nagu harjapiid :P
   Ja seda pikkuse osa ei saa keegi aru sest suurema osa ajast on juuksed krässus ja lokkis ja siis päris tihti juuksed tõepoolest natuke vaid üle õla :D

   Delete