Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

You were wrong


You Will Never Be by Julia Sheer on Grooveshark

It won't stay orange :)
 Ma ei jää oraaanžiks :P


The left leg is kind of twisted, the shoe ain't so big for me :D They are a little big, but not that :D
Vasak jalanõu ei ole tegelikult nii suur, mu jalg on lihtsalt kahtlases poosis. Need on küll natuke suured, aga mitte nii!Current everyday products. I've started to love NIVEA products (since now i thought not much of the NIVEA, as a matter of fact, i thought that it's overrated brand )
Minu igapäeva vahendid. Kusjuures siiani pole ma NIVEAst kui brändist kuigi palju arvanud. Minu arvates on see alati kuidagi ülehinnatud olnud ja sisu on tihti olnud üsna jama. Aga millegipärast need sobivad mulle. Ja ei väsi kordamast, et tänu MsMarley'le poleks ma neid avastanud :P


When i saw it in the shop i almost started laughing of excitment :D It's so adorable and in daylight it rocks the most :D
Kui ma seda kollast lakki poes nägin siis pidin peaaegu hüsteeriliselt naerma hakkama kuna ma olin nii vaimustuses sellest :DFinally Selver updated their LOTUS EFFECTed nailpolishes :P Some of them are still waiting in the shop :D
Lõpuks ometi uuendas SELVER oma LOTUS EFFECT'i küünelakikogu. Mõned siiski ootavad veel poes. Kusjuures ma pean nentima, et minu jaoks ei tähenda küünemaalingud eriti midagi. Minu jaoks on VÄRV see kõige olulisem. 
My sweet pastel tones :)
Minu nunnud pastelsed toonid :P

So i started to color my eyebrows cause i'm haunting a new ''look'' :D I'm not finished yet (the first picture) but soon i will be :P
Hakkasin oma kulme värvima. Kõigepealt lasin loomulikult esimest korda elus neid korrigeerida (siiani polnud kuna mul neid üsna vähe ja olid üsna heledad teised) ja siis tuli uue stiili isu ja tume kulm on osa sellest :D

So i saw an interesting product in the shop today- I wasn't so impressed by the makers name taft, because their hairsprays are pretty awful, but as it was a new product for me and it wasn't so cheap for it's little size, i decided to prchase it. Ideally it should give volume. It's a powder. You put a small amount on your hands and then rub your hands together for a second or two and then lightly massage it in your hair, focusing on the roots. I haven't tried it yet, but as soon i have an opinion to share, i will :) The best part is that you must put it in dry hair (stating an obvious).

Täna poes avastasin enda jaoks täiesti uue toote. Kohevuse puuder juustele. Kuigi mind see tootebränd eriti ei tirinud, otsustasin sellegipoolest selle kasuks. Huvi oli suur kuna polnud enne seda kohanud. Ja kuna hind sellise väikse topsiku kohta oli üsna kopsakas siis otsustasin proovida. Et äkki siiski on hea, kui juba nii kallis. Ma pole toodet veel proovinud, aga kohe kui on tekkinud arvamus sellest, siis annan teada :P Kas ma ainuke kes pole sellist asja märganud kuskil? Seda kantakse juustesse nii: peopesale raputada pisut toodet, siis hõõruda käsi natuke aega kokku ja siis kanda juustesse, keskendudes eelkõige juustejuurtele.

Cutiepie :) I'm gonna miss her in the summer, even if she constanly drags hundreds and hundreds of ants in my livingroom :D
Kuigi see kiska on mu elutuppa toonud rohkem sipelgaid kui lugeda jõuan, hakkan ma suvel seda preilit igatsema jubedalt :)
Almost finished!
Peaaegu valma :P
2 comments

 1. Ma sooviksin, et mul oleks heledad juuksed omal, sest peale 2 nädalat on ikka väljakasvu kenasti näha kui sul juuksed heledaks värvitud ja suht malakas tunne tekib omal :D :D
  agaaa su see oranž on nii mõnus :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, ma pärisselt tahtis taodelda sellist http://beautyeditor.ca/wp-content/uploads/Chanel-Rachel-Bilson.jpg soengut, aga see ei tule endal kuidagi välja, selleks on vaja järgutamisoskust ja mul polnud tume osa nii välja kasvanud aga hetkel läksin sellise blondi (mitte plaatinablond vaid ikkagi natuke oraanžika tooniga) peale aga kui juuksed välja kasvama hakkavad siis hakkan tumedama tooniga natuke hajutama :P Eksperimenteerin vist seni kuni kiilakas olen :D

   Delete