Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

First of all, the current theme is temporary. I don't have time to attend to it for a while, so it will just have to do it. I do have problem getting the upper sidebar working for me (you know the blogger sidebar up where you can follow and such things. If you can't either, please let me know!)

Nagu näete on mingi kord siia saabunud, blogi välimuses siis. Aga seegi on ajutine. Mul pole aega hetkel sellega pikemalt tegeleda. Seega see peab ajutiselt asja ära ajama :) Mul endal on kahjuks probleeme ülemise bloggeri riba kätte saamisega, kus saab follow'ida jms. Kui teil see ka ei ilmu, siis andke teada, palun :)

So here's some pictures of this years Midsummer's day :P2 comments

  1. Ma olen juba ülii kaua otsinud neid söödavaid asju, ma ei oska neid nimetada isegi.. :D Oskad öelda, kust neid saada võiks ??? :)

    ReplyDelete
  2. Sa mõtled need viimased, krõpsu moodi asjad? :D Kusjuures ma imestan, et keegi veel teab neist midagi, sest meil ema neid ostnud ja saanud neid vaid ühest poest haapsalust ja mitte kuskil mujal pole kuulnud ega näinud :D Aga jah, haapsalus müüakse, ma ei tea kui palju sul sest abi. See pole vist mingi ketipood ka, et mujal võiks olla :P

    ReplyDelete