Ajutine postitus emale vaatamiseks, minu kiisupojapilte viidati delfis. Ma just mõtlesin et issand jeerum, mis nüüd on, tavaliselt delfist midagi viitab siis umbes 75% ajast on see kriitika :D Viimane kord kritiseeriti mu eelmist blogi, kus postitasin oma riideostud ja märgiti ära et tänapäeva blogid on kõik pooltohmid ja mõttetud   ''beibe'' blogid :D


Igatahes artikkel on siin, ilmselt võtan postituse peatselt maha kuna pole säramise eesmärgil vaid lihtsalt hetkeks :P
http://publik.delfi.ee/news/tana/tana-osta-riideid-odavalt-ja-vedele-rannas.d?id=64738982


3 comments:

 1. Minu süü. Mina toimetasin seda rubriiki ja viitasin. Pildid on tõesti imelised ja mõtlesin, et peaks neid oivalisi fotosid laiemalt reklaamima :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma arvasingi, et Sina tegelikult :P Väga armas sinust :)

   Delete
 2. Palun :) Teinekordki. Sa teed oivalisi pilte!

  ReplyDelete