Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

publik delfi

Ajutine postitus emale vaatamiseks, minu kiisupojapilte viidati delfis. Ma just mõtlesin et issand jeerum, mis nüüd on, tavaliselt delfist midagi viitab siis umbes 75% ajast on see kriitika :D Viimane kord kritiseeriti mu eelmist blogi, kus postitasin oma riideostud ja märgiti ära et tänapäeva blogid on kõik pooltohmid ja mõttetud   ''beibe'' blogid :D


Igatahes artikkel on siin, ilmselt võtan postituse peatselt maha kuna pole säramise eesmärgil vaid lihtsalt hetkeks :P
http://publik.delfi.ee/news/tana/tana-osta-riideid-odavalt-ja-vedele-rannas.d?id=64738982


3 comments

 1. Minu süü. Mina toimetasin seda rubriiki ja viitasin. Pildid on tõesti imelised ja mõtlesin, et peaks neid oivalisi fotosid laiemalt reklaamima :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma arvasingi, et Sina tegelikult :P Väga armas sinust :)

   Delete
 2. Palun :) Teinekordki. Sa teed oivalisi pilte!

  ReplyDelete