Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Experience is a brutal teacher, but you'll learn, my god do you learn.

Well, i don't know if you remember but about a month and a half ago my drawing tablet broke down and i had to return it so they could fix it. It took longer than i expected but it was worth the wait, i got myself a brand new one, so that it could break down also :D

Ma ei tea kas mäletate, aga umbes kuu ja pool tagasi läks mu joonistustahvel katki ja ma pidin selle poodi tagastama, et nad selle korda teeksid. Pidin küll kaua ootama, aga asi oli seda väärt, nad andsid mulle täitsa uue eksemplari... et see ka katki saaks minna :D okei okei, hoiame sõrmed ristis et ei lähe. Eelmine kord ma ei saanud aru millelks oli lisatud mulle pakis veel mingid kolm pisikest pulka ja metallrõngas, ei nuputanud välja ja alles nüüd tabasin matsu lahti...need on nö süsid. Mõtlesingi eelmise pliiatsiga, et see kulub ja muutus kahtlased teravaks, et huvitav mis siis saab kui see ära kulub täitsa. Oleks ma seda eelnevalt teadnud siis oleksin eelmise joonistuslaua karbist ka need kolm süsi ära võtnud, oleks kauemaks jätkunud, aga ma arvasin, et see on mingi x element :D
***

***
***


******
 Storks everywhere :D / kured igalpool :D3 comments