Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Fall/Winter/Spring

I don't know what about you, but i was pretty shooked up because of the weather that's been 'haunting' us for couple of days. When i woke up yesterday it was like fo' christmas and i was pretty much so ready for decorating my room. But after a shoot outside i started to wonder what shall i think about that mess. I mean, it's only october and it's like winter wonderland outside. I'm so not ready for the winter. Not just yet! Luckily at the end of today the snow started to melt (but will probably return) and when you happened to stand under a tree, it was like raining. If the fall returns, just for a while, then i consider this fo' winter as a cold water in my face- it's time to throw summer and fall clothing to the closet!

Happy fo' winter to y'all!

Ma ei tea kuidas teiega, aga mina olin üsna raputatud sellest võlt talvest. Üks õhtu lähed magama , puud kollased ja mõnus sügis-karge ilm. Järgmise päeva hommikul ärkad koos lumemaaga. Algul olin üsna elevil, isegi liiga, kuna kui mul siin maal oleksid jõuluehted toodud siis ma oleks ilmselt ehtima hakanud. Peale kerget pildistamist õues see vaimustus taandus. On ainult oktoober ja õues on nigu jõulu imedemaa. Ma pole talveks veel valmis! Mitte veel! Õnneks tänase päeva lõpuks juba kõik sulas. Vanemad käisid ka külas ja muutsid selle sulaga mu ilusa valge maja-esise nigu sopa-krossi-rajaks. Puud hakkasid nõnda nobedalt tilkuma, et kui puu alla sattusid siis tundus nigu vihma sadanuks. Kui sügis veel tagasi tuleb, siis ma võtan seda võlts talve kui külma vett vastu vahtimist- aeg on visata kappi nii suve kui sügisgarderoob ja kiskuda välja talvevarustus!

Kena võlts talve kõigile!5 comments

 1. oi kui ilusad pildid! mulle meeldib, et nad niimoodi kollaažideks kokku pandud on. ja vahepeal oli niiii ilus, nagu su piltideltki näha võib. mul tekkis ka hull tahtmine jõulutulukesi igale poole toppida. aga no oktoober on ju! hoidsin end tagasi ja hakkasin hoopis jõuluteed jooma :D ma ootan lund alati nii väga, aga oktoobris küll veel tulla ei tohiks, siis on liiga vara. kuigi, praegu oli ilus vaadata, kuidas kollased lehed ja mõnel pool veel õunadki puu otsas lume alla mattusid.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah, eks mul olegi targem kollaže kasutada kui nõnda palju pilte on :D Jep, ma ka otseselt päris kuuske tuppa ei tahtnud tuua aga kaneeli-õuna küünlad ja pisikesed tulukesed oleksid küll heameelega leidnud tee minu tuppa :D Ma ootan kusjuures alati talvel sellist ilma nagu paar päeva olnud... selline mõnusalt karge külm (ilma tuuleta) ja härmatislumi, selline kus kõik rohulibled on nö lumekarvased, siis on supeilus igalpool. Aga hetkel on selline totakas talv- hommik-lõuna on selline ilus talv ja ülejäänud päev sulab nii räigelt, et puudelt sajab vihma :D
   Mulle see ka meeldib see et nö rohkem värve on, kõik need poolkollased ja punakad lehed ja isegi rohelised on tugevalt kontrastis lumega, kõik toonid esindatud :D

   Delete
 2. Nii armsad pildid aga mis programmi sa kasutad kollaažide kokku panemiseks?

  ReplyDelete
 3. Photoscape'i kasutan kollaažide jaoks!

  ReplyDelete
 4. Veresuhkur kõrge?

  ReplyDelete