Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

MM rush


So i head right to the third day of my Marilyn Monroe 'project'. I'm really inspired and totally motivated to stay strict and correct and won't let it sligh by. And if it comes out great, i thought i'd order a print of it (bigger one) and hang it somewhere. Actually i'd just like to see how those digital drawings seem on the wall. 
Wish me luck that i wouldn't screw it up ;)


Niisiis, sisenen kolmandasse päeva oma Marilyn Monroe 'projektiga'. Ma olen üllatavalt stabiilselt ja pikalt olnud inspireeritud ja motiveeritud millega mul tihti probleeme. Kui see kaob siis on vägaväga raske midagi head korda saata ja iga pliiatsitõmme tundub kui suuur töö. Ma olen isegi nii järjepidev olnud, et vahepeal unustan söömise ja veresuhkur kannatab selle all ( arsti nõudmisel ravimite kõrval peaksin oma toidukordi jaotama tihedalt ja väikestes kogustes ). Nüüd olen õhtusöögi lõpetanud ja asun asja kallale, et mitte kolmeni öösel jälle üleval olla :) 
Palun proovige mitte silmi pööritada selle peale et ma nii lapsikult aega sätin. Ma ei oska seda inimesele selgeks teha kes pole selle sees ise. Kui mul tuleb inspiratsiooni ja motivatsiooni tung siis kraban sellest kümne sõrmega ja ei lase enne lahti kui see ise minna tahab. Need on liiga väärtuslikud ;)

No comments