Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Just like that you turn around and the future is the past

So. Every once in a while i receive a wonderful gift- huge motivationstorm. As i did tonight. After i was pretty exhausted from trying to solve one s t u p i d facebook problem for Grete i picked out one excellent picture and started to scrabble. And i almost felt like i was meditating.

Here's one teaser for you. Can you guess who that shall be? ;)


Niisiis, iga mõne aja tagant saabub minuni motivatsiooni tuumapomm. Neid väga tihti ei satu mu kapsaaeda.  Ja täna pärast seda kui ma üritasin lahendada üht idiootse Facebooki probleemi Grete jaoks (millele lahendust pole siiani leidnud ja varsti olen valmis endale face-palmi näkku õmblema) valisin ma välja ühe imelise pildid ja hakkasin kritseldama. Ja ma pea et mediteerisin :P

Ülal on eelvaade tulevast kritseldisest (vabandan kui niipea tulemust ei tule kuna ma kavatsen seda pilti suure pühendumusega teha)
Kas arvate ära kellega võiks tegu olla? ;)No comments