Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

All colors represented

So. I have found my three colors that i could ever color my hair into. I've tryed them all and now as i've been blonde quite some time, i'm thinking about going red or going back to natural. Natural one would be probably the wisest idea, but i'm far from wise so all options are opened. 
I do personally like blonde on me the most 'cause it makes me younger and i'm already THAT old (wink)

You may give me your opinion. I do listen myself the most but maybe there are other options :P

Ma olen leidnud oma kolm värvi, mida suudaksin 'välja kanda'. Olen katsetanud kõike kolme nagu näha ja nüüd olen dilemma ees mida valida. Nimelt olen nüüd blond olnud pikalt ja ma ei protesti, mulle meeldib väga blond toon enda peas. Aga kuna mulle meeldiks väike muutus siis kaalun ka kaht teist tooni. Loomulikult oleks pruun parim valik kuna siis ei peaks pidevalt värvima, aga kuna ma eriti asjalikult ei mõtle siis on ka teised kaks valikus.
Võite anda oma arvamuse. Ma muidugi kuulan eelkõige ennast, aga ehk suur osakaal kallutab ka seda :P


6 comments

 1. kohe kindlasti 1 ehk pruun! pole kahtlustki.

  Maiken,
  Maikeni blogi - part of me

  ReplyDelete
 2. Mulle meeldib pruun, ei oska täpselt seletada miks aga meeldib kõige enam :)))

  ReplyDelete
 3. Eks ma enamvähem aimangi, et kõik kipuvad pruuni poole, ma ei teagi miks. Loomulik toon meedlib alati kõigile rohkem millegipärast. Mitte ainult minu puhul :D

  ReplyDelete
 4. Minu kindlaks lemmikuks jääb ilmselt alati punane. Kõige omapärasem ja ilusam :)

  ReplyDelete
 5. Ma ise kipun ka hetkel punase poole. Kuna mul hetkel blond kihar siis on sellise vägeva punase saavutamine lihtne :P

  ReplyDelete
 6. Ei, pruun on kõige ilusam!

  ReplyDelete