Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Feature

I added a kick-ass feature to my blog. It's some kind of guestbook, but it's so fierce that i literally laughed when i saw it. Oh my, i'm pretty weird. 
It's so simple and stupid and awesome!
Go and leave me something random. The more random the more better! :D

Lisasin oma blogile ühe vahva lisa. See on mingil viisil külalisteraamat, aga see on nii vahva ja mõttetu, et ma reaalselt naersin põnevusest kui ma seda nägin ja katsetasin. Ma olen sõna otseses mõttes imelik. 
Minge jätke mulle midagi sinna. Seal ei ole vaja mingit nime ega autorit panna nii et saate jääda täiesti anonüümseks, aga palun, püsige inimlikud! :)2 comments

 1. Heii!

  Mul on väike teemaväline küsimus.

  Kas te teete endiselt neid lõputiitreid( nt. Sincerely yours, Kõike parimat jne) Ning kas maksab ka midagi ?

  Aitäh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teen ikka. Ja maksnud pole see vist kunagi minu poolt. Aga kuna nüüd teen digilauaga, siis on kordades lihtsam ja kohe kindlasti tasu ei võta. Aga pane soov emailile teele, pärast pilti lihtsam saata ( samuti saan juhendamisega aidata lõputiitri muuta automaatseks). Kui soovid aga enda käekirjaga siis peaksid kirjutise kirja panema valgele paberile ja tollest pilti tegema! Ja sealt jätkan juba mina.

   email ka igaksjuhuks: annbuht@gmail.com

   Delete