Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Trespassing

I'm such a sucker for the new Adam Lambert album Trespassing . Actually i think i'm sucker for every album of his. But i think, wherever i am with my curret preference of music, Adam always suits me. The moment i saw him on Idol with Kiss, i fell in love :)
Anyway, i will share you the entire album soon, but i get my normal internet back in 2 days (EMT internet has it's limits and i always find a way to overstep the lines :D)
Anyway, until then, i'll share just couple of my favorites from his new album.

Ma olen totaalne Adam Lamberti uue albumi Trespassing fänn. Või kui nüüd aus olla siis jumaldan iga viimset laulu tal. Tegelikult on ta alati püsinud kui minu muusikatuju kõigub seinast seina. Adam lihtsalt sobib mulle. Peale seda kui nägin teda superstaari saates Kiss'ga, olen ma täiesti armunud. 
Igatahes, ma lähipäevil riputan siia üles terve albumi, aga kuna EMT tagastab mu korraliku neti alles paari päeva pärast (netipulkadel on omad limiidid, mis on minu jaoks nagu sihtmärgid mida ületada :D) siis jagan hetkel vaid mõnda oma lemmikut antud plaadilt.


2 comments

  1. kui lumehelbed langevad sul siin blogis, siis millegipärast see eestikeelne tekst väreleb kergelt edasi-tagasi. siis mingi aja pärast kiiluvad helbed kinni, jättes pildi peale valged laigud, aga tekst lõpetab värelemise. mõtlesin, et mainin igaks juhuks ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen pikalt plaaninud seda maha võtta. Kuna see polnud automaatne lumi blogger'i enda poolt siis oli võõras script ettarvamatu, ilmselt :P Ja jõul on ka läbi, niiet :D

      Delete