Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Updating my outfit

I have been SO buys with other blogs that i don't even have time for my own which is so sad for me 'cause i love to spice up my blog outfit every once in a while. So today, when it's hour past midnight i just TAKE time to update my blog a little. I personally like it theoretically BUT i think it's not so ME. It's too vectorish and not enough art'ish :)

Mul on tellimustest käed nii tööd täis olnud, et mul pole isegi aega olnud enda blogi kohendada, mis on Minu jaoks väga kurvastab, mulle on oluline aeg-ajalt saaksin oma blogile natuke särtsu juurde anda. Niisiis täna, tund peale südaööd, otsustasin lihtsalt VÕTTA aega enda jaoks ja tegelesin veidi enda blogi uuendamisega. Olen üsna rahul, teoreetiliselt, AGA arvan, et see pole väga minulik ehk kunstipärane, vaid pigem väga vektorilik ja terav :P4 comments

 1. Aga muidu on nii mõnus...puhas ja stiilne. Väga meeldib !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle ka tegelikult väga meeldib, aga lihtsalt pole väga minulik, aga elab üle :P

   Delete
 2. mulle vist meeldis eelmine header rohkem.. see PLL tšikk oli sul väga kihvtilt joonistatud! ;) samas praegune on jällegi lihtsam ja konkreetsem ning meeldib see rippumis-moment.
  põhiline on see, et mõlemad sobivad! :D

  Maiken,
  Maikeni blogi - part of me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle endale ka viimane header meeldis ja poleks seda heameelega välja vahetanud, aga ma pean aegajalt ikka enda lehte uuendama, et inimesed teaksid, et võib kõike tellida, mitte ainult minu maitsekohast :D

   Delete