Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Favorite nail product


This nailpolish has been my favorite for a while now. You won't get the true color here ofcourse. It's so special, especially with two layers. It's kind of special red-orange-pink mixture. Just bought my third bottle :P

See küünelakk on olnud mu lemmik juba päris pikalt. Ma avastasin selle vist umbes aasta tagasi. Siin pole päris tõene toon. Sellel on selline hästi mõnus punakas-orantžikas-roosakas toon. Selline mõnusalt särav. Eriti ilus on see kahekihilisena küünel. Just ostsin juba kolmanda pudeli :P
2 comments

 1. mina avastasin selle ka vist mingi... mm vb isegi kaks aastat tagasi. suvalt hakkas selveris toiduostude kõrval silma ja korvi ma ta panin - super värv suveks (ja üldse tegelt) ja püsib peal ka kenasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, ma ka selverist toitu ostes avastasin selle :D
   Ma olen soetanud läbi aja vist pea kõik selle lotus seeria küünelakid ja see on minu arust kõige püsivam. Pastelsed toonid ei püsi juba sp nii hästi peal, et nad on sellised paksemad ja tihedama tekstuuriga (pluss teised on kordades kiiremini paksus läinud, antud lakk pole mul siiani veel nii lõpu leidnud, et on hakanud paksuks minema)

   Delete