Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Turquoise made my day


I just received my jewellery which i got from osta.ee auction. From the first time i laid my eyes on it got to had  it. And it's even more beautiful in reality. I actually ordered it to give it away to you. But i think i'm too in love with it.

They are made of Tibetan silver so i hope it won't break.

Ma sain hiljuti kätte oma ehtekomplekti osta.ee oksjonilt. Juba esimesel silmapilgul olin kindel, et pean selle saama. Ja see on isegi veel ilusam laivis. Idee oli tellida see ja siis selle teile välja loosida, aga ma armusin sellesse ja ma ei saa seda loovutada :D

Ehted on tehtud tiibeti hõbedast, nii et loodan, et kaelakett katki ei lähe. Kõrvarõngad on teisejärgulised minu jaoks. Kaelaehe on see millesse armusin :) 


No comments