Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

I'm so tired


Hei. Tahtsin teile teada anda, et minust saab nüüd suvel üsna harva kuulda. Nimelt sain kauaoodatud töö endale ja see on täpselt sama hirmutav ja raske kui põnev. Töötunnid on pikad ja alguses majandan ja hoian tervet galeriid mina ülal, nii et ma loodan, et ma selle alla ei upu. Aga selle kõrvalt on üsna ebatõenäoline arvata, et ma suudan veel näiteks tellimustöid vastu võtta. Ning neis osas ma üldiselt panen end puhkusele hetkel. Valikuliselt võibolla mõne tellimuse võta vastu, aga ma ei jääks lootma. Juba täna poole päevase tööpäeva järel olen ma lihtsalt nii surnud (puhtalt juba sp et 5tundi sain niipalju informatsiooni, et sinna peanupu sisse ei mahu vist midagi enam. 

Täna meelitasin end isegi millegi 'magusaga' apollost. Hetkel ei taha isegi ing.keeles kirjutada, sest tahan nobedalt raamatu taha minna ja siis umbes kolm minutit hiljem magama jääda :D


Natuke kodust tööd ;)


No comments