Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Missing blogging


I haven't had time to properly blog for so long and i'm really starting to miss it. I literally have like 10 posts pending and i have like zero time to make a larger and more meaningful entry than 4 pictures and some lame excause. Even now i'm coldly robbing time.

Mul pole juba nii kaua aega olnud midagi blogida ja ma hakkan seda aina enam igatsema. Mul on võimalikud 10 postitust järjekorras ja mul pole mingit aega nende realiseerimiseks. Postitused nelja pildi ja kehva vabandusega on kõik, mida saan oma varastatud aja arvelt kokku panna.
PS! Head tulevat Jaani!


2 comments

 1. uhh ma tean seda tunnet! ja siis lõpuks jõuab asi selleni, et see postitus juba justkui vananeb.. ja praegu on üldse paras tüütus see, et mul ikka veel arvutit pole :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kusjuures väga palju aega mattub mul enda läpparisse. Töö asjus on vaja palju igast asju saata ja teha, aga minu iga päevaga vanemaks jääv läppar on omadega seal maal, et kannatab vaid delfis jõlkumist ja juutuubis kuulamist. Sestap loodan, et saan tuleva kuu algul endale uue kaunitari ja ehk ka selle arvelt mõne vaba minuti juurde, mille mu hetkene arvuti külmalt röövib. Ja isegi üksikud vabad minutid on hetkel väärtuslikud :D
   Näedsa, sinuga tšättides tekib alati omaette postitus :D

   Delete