Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

No matter what you do, it's never good enough4 comments

 1. Sa justkui olid Olympus'se-inimene varem... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen ikka siiani tegelikult. Lihtsalt uue töö raames sain nikoni enda valdusesse :)

   Delete
  2. Ja nüüd kui sul on võrdlusmoment olnud, kumb "käepärasem" tundub?

   Delete
  3. Noh, ütleme nii, et kvaliteedilt teeb Nikon ikka paremaid, kuna minu Olympus on kuulus oma müraste piltidega (makrovõtted peavad olema puhtad ja pehmed, aga minu olympus jätab kerge tekstuuri ikka sisse).Teisalt jälle vajab Nikon harjumist. Samas olen ma aja möödudes läinu Canonilt Olympusele ja siis sellelt Nikonile ja usun, et kohanen kiirelt. Nikoniga tuli mulle kaasa ka kolm objektiivi (AF-S Nikkor 12-24mm; AF-S Nikkor 18-200mm; AF VR-Nikkor 80-400mm) millega saab kindlasti natuke lõbutseda rohkem kui minu olympuse nukra originaal objektiiviga. KUIGI tegelikult olympuse objektiivid peaksid teooria järgi päris head olema, kuid kahjuks pole isiklikult soetanud midagi uhkemat. Rohkem muretsen sp, et üks päev pean selle kraami kõik tagasi andma ja siis olen justkui paljas :D

   Delete