Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

New beauty


Well, the day came sooner as i thought. I just went to the store today and i JUST wanted to get over with this. Online shopping for a laptop is overwhelming. So far i'm happy with my choice. It's not businessclass laptop, but for few years it should last.
It's light, thin, white and adorable :D

Niisiis, see päev tuli kiiremini kui arvasin ja ma ei suuda rohkem rahul olla. Ma lihtsalt õnnelik, et sellega ühel pool on. Onlainis läpakate valimine on täielik hullumeelsus, vali saja erineva vahel. Sestap läksingi füüsilisse poodi ja ostsin ära. Tegu pole muidugi mingi äriklassi sülearvutiga, aga oma hinna eest päris hea diil. Saabki uue muretseda mõne aasta pärast :D

Oh, btw, i'm the first timer with Win8 and it rocks! :D
Ahjaa, muide ma värske Win8 kasutaja ja see rokib!4 comments

 1. Kott on küll väga stiilne! Arvuti ise näeb ka kena välja, kas on ka head näitajad?
  Kui Sind lohutab, siis äriklassi arvutid ei ole enam nii head, kui need olid viis aastat tagasi. Minu eelmise Delliga sai vähemalt mänge mängida, aga praegusega ei saa. Mitte, et mind tegelikud mängud köidaksid... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah, eks need asjad muutuvad koguaeg. Näiteks Dell oli alati minu esimene valik, aga minu viimane Dell oli täiesti lootusetu ja olen viimasel ajal väga palju halba kuulnud Delli sõlearvutite kohta. Eks nad ole niikaua mugavalt end tundnud, et muututi laisaks. Asus ja Acer, mis pole olnud erilised hitid kvaliteedi suhtes on viimaste mudelitega näidanud suuri parandusi oma vigades. Minu hetkene läpakas on üsna keskpärane. Aga kuna ma mänge ei mängi (milleks tegelikult ongi suurt vahemälu vaja) ja mul vaid kindlad asjad, mida teen, siis see ajab paar aastat ikka ära. Kuna sai soetatud nii odavalt siis pole mul ilmselt kahju paari aasta pärast see maha kanda (hetkel olin lihtsalt suhteliselt nurka surutud, miljoni euro sülekat lubada ei saa endale ja vana läpakas vaevu hingas) :)

   Delete
 2. Oi, mu lemmik hetk on uue arvuti saamine!! Tahan ka uut nüüd. Ja kott on mu lemmik!! Tahan uut kotti ka (sest mul pole üldse tegelt).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, kusjuures paar esimest päeva uue läpakaga on see aeg, mida pead nautima täie rinnaga, sest seda tunnet ei tunne sa uuesti mitu aastat :D
   Ja see kott on tõesti väga vinge. Kuna läpakas ise on imekerge ja õhuke siis ei ole kott ka koolikoti raskusega ja täiesti saab ringi käia ilma, et peaks vinguma :D

   Delete