Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Bus rideI haven't gotten to Pärnu this early for a while. And it was worth the wait. Who doesn't know, i love riding a bus. Which is weird because when i was little i hated pretty much every vehicle that drove more that 5km. But now i love it. I'm totally in my own bus zone while being on a bus. I start thinking a lot and watch the world passing by. 

Ma pole juba kaua nii varakult Pärnu läinud ja see oli ootamist väärt. Kes veel ei tea, siis bussiga sõitmine on põhimõtteliselt minu lemmik tegevus. Loomulikult ei räägi ma umbes linnaliini bussidest vaid just pika maa liinid. See on suht irooniline, arvestades, et kui olin väike, siis sõidukid ei olnud minu lemmikud, enamjaolt sp , et süda läks pahaks peale viit kilomeetrit :P

 
 
 
 

2 comments

  1. vau vau vau, miks ma neid pilte alles praegu näen?! Need kolm ilma otsese päikeseta on mu südame lihtsalt ära röövinud, super Ann :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, hästi hästi armas sinust, aitäh! :)

      Delete