Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Bright dianthusSo this pink and bright post is for my mom for her birthday  
Niisiis, see särav roosa postitus on emale sünnipäeva puhul11 comments

 1. Ma alati imetlen sinu tehtud fotosid, need on imelised!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seda on alati suur rõõm kuulda, aitäh! :)

   Delete
 2. Nelk on juba aastaid-aastaid minu lemmiklill. Kusjuures ma armastan väga kobarnelke. Kord käisin oma töökoha lähedal Kroonikas ühes lillepoes alati nelke küsimas ning minu jaoks telliti neid suisa spetsiaalselt. Kuna töökoht tellis samast poest sünnipäevadeks töötajatele lilli, siis saatis see pood mulle eraldi suure buketi tumelillasid nelke. Nüüd ma olen aga potililledele üle läinud. Kastan ja jutustan oma orhideedega :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on see suur nelgi armastus tulnud just paari viimase aastaga. Kuna suur armastus tärkas kõige minimalistliku vastu (interjöör, kunst, midaiganes veel), siis alati tundus igas situatsioonis just ilus vaasitäis tihedalt koos nelke see kirss vahukoore otsas!

   Mul ema on suur orhidee'fänn', terve elamine neid täis! :)

   Delete
 3. Imeilusad pildid tõesti! Ma mäletan, et mina ka väiksena nelke ei armastanud. Nüüd leian, et valgetes nelkides on midagi väga erilist ja ilusat :)

  ReplyDelete
 4. Jaaaa, nii kaunis lillede valik!

  ReplyDelete
 5. Mulle üldiselt nelgid ei meeldi, aga need siin piltidel näevad imeilusad välja!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kusjuures, isegi kui ma armastan nelke (kindlaid toone ja mitte igat nelki ofkoors), on nelgil alati vaja mingit interjööri. Ta ei sobi igalepoole. Kuskile väga minimalistlikus elamises (valge-beež) ilusas minimalistlikus vaasis kimp valgeid-roosasi nelke- super! :P

   Delete
 6. Ahjaa, unustasin eelmises kommentaaris mainida, et võiksid millalgi postituse teha piltide töötlemise kohta. Ilmselt on paljudel tekkinud küsimus, mismoodi neid nii ilusaks töödelda saab :)

  ReplyDelete
 7. Haha, pilte vaadates tahtsin täpselt sama kommenteerima tulla, mis eelmine lugeja on öelnud. Oehh, aga ilusad pildid ikkagi! :D

  ReplyDelete
 8. Mery-Kristi ja Cärol: Võtan selle ettepaneku arvesse. Pole varem mingeid töötlustippe jaganud kuna olen ise alati õppimisjärgus (juba üle viie aasta tegelt :D), aga ehk mõned lihtsad viisid pilte korrigeerida, see on isegi mõeldav :)

  ReplyDelete