Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

New bagI got this amazing bag from Humana today. I think it's close to perfect! Also that comfy huge scarf!

Ostsin täna selle pea et ideaalse koti Humanast. Lisaks soetasin selle talvesalli!


4 comments

 1. oh nii mõnus kott! ma olen viimased päris mitu kuud nii laisk kuidagi, et ma ei viitsi kohe üldse kaltsukates sobrada... lihtsalt ei viitsi. aga kurjam, end peaks taas kätte võtma, sest aeg on näidanud, et kui viitsimist on, võib täitsa kuldaväärt leide koju tuua ju! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, seal oli just päev enne uus kaup, sestap hüppasin ka teisi asju tehes sealt läbi. Olen ka tegelt üsna laisk olnud ja pole viitsinud üht kaltsukatiiru teha. Humanasse jäi veel vähemalt 3 potentsiaalset kotti, aga päevahind oli kõrge ja ma ei raatsinud :D

   Delete
 2. oii, vau! mina tahaks seda endale :D

  ReplyDelete