Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Pea meeles headPS! Ma jumaldan seda laulu


I'm still so psyched that we have JOIK products available in our tiny town. This time i went for the Creme Brulé scent. I'm literally the definition of cliche. Last time it was cookies or something like that. But oh well. I don't mind that cooking-something-delicious scent all over the house. Fortunately i'm not one of those people who can't bare the strong-strong scent of a candle, in fact i rather prefer it that way!

Ma olen siiani ääretult tänulik, et meie väikeses linnakeses on JOIK'i tooted saadaval ja täiesti aktsepteeritavas valikus. Seekord läksin küünlaga Creme Brulé teed. Ma olen päris kindel, et sõnaraamatus olen ma klišee definitsioon. Eelmine kord oli vist küpsis. Aga mis siin ikka. Mind üldse ei häiri see millegi-maitsva-küpsetamise lõhn üle maja. Õnneks pole ma üks neist, kes väga neid tugevad lõhnu ei talu. Või veel, ma isegi eelistan selliseid!No comments