Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Virtsu jää 2014

Half of today i spent in the cold, on ice, watching cars race. Not my usual thing, but i and my dad decided to go and give our support to my sister's boyfriend who was one of the organizers and racer too. And both, me and dad were little sponsors as well (i was supporting with, obviously, digital department). Anyway it was well done and i got to take some 'ice' pictures and saw couple of my relatives and my sister and so on. Bottom line, it was well spent sunday!

Pool tänasest päevast veetsin külmas, jääl, vaadates autosid kihutamas. Mitte päris minu üldine teema, aga mina ja isa otsustasime minna toetama õe elukaaslast, kes oli üks korraldajatest ja samuti sõitja. Ja nii isa kui mina olime väikest viisi sponsorid (mina otseloomulikult digitaalse poolega). Igatahes üritus oli asjalikult korraldatud ja rahvast oli päris palju ning mina sain palju 'jää'' pilte teha. Nägin ka õde ja paari sugulast. Nii et kokkuvõttes hästi veedetud pühapäev!

Most of the time i had wide angle lens on, so almost all pictures are from far, but i made that choice deliberately. 

Suurem osa ajast on laia nurgaga objektiiv ees, seega enamus pilte on kaugelt, tegin selle otsuse hea meelega, vahelduseks. Ja igakord olen ma nii vaimustuses sellest!
Logo made by none other than me, ''I'' was on every car :D / Logo tehtud eikellegi muu poolt kui mina

1 comment