Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Full on straight hair

I've been dreaming about middle parting in my hair for a while now. I've relapsed continually by cutting myself a bangs. But finally i have no annoying short sections and i had my middle line. Later on when i was sorting the pictures i noticed that it's not really in the middle, it's almost, but i need someone else to make the line! Anyway , i love it!

Ma olen juba pikalt jumaldanud juukselahust keskel. Olen jätkuvalt ja järjepidevalt murdnud oma lubadust ja lõiganud aeg-ajalt tuka ette, nii ongi väljakasvamine võtnud aastaid aega. Nii et ühtegi silmapaistvat lühemat osa pole. Hiljem pilte sorteerides avastasin, et juukselahk polegi niivõrd keskel. Tsut-tsut kaldub ühele poolele. Peab laskma kellelgi teisel joone tõmmata. Igatahes, ma jumaldan seda :)

4 comments

 1. Ma alguses vaatasin, et tahad oma kaameraga eputada. :D

  Mulle meeldivad sul sirged juuksed sama palju, kuid sasisemalt. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, see kaamera on eputamist väärt :D

   Mul endale meeldib sirge vastavalt tujule!

   Delete
 2. Keskel oleva seitlit saavad lubada endale vaid täiusliku näoga inimesed. Seitel, mis on keskel toob näol kõik ebakõlad esile, sellepärast inimesed teevadki seda veidike paremale või vasakule.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei tea. Arvan, et seni kuni ise rahul olen on kõik korras-nigu-norras!

   Delete