Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Know you're free to come alive

Beautiful Haapsalu / Imeilus Haapsalu























3 comments

 1. kõlab vist naljakalt, aga mul tuli pisike Haapsalu igatsus peale neid pilte vaadates :)

  ReplyDelete
 2. Alles mõned nädalapäevad käisin mina esimest korda Haapsalus. Selle pildiseeria järgi tundub mulle nagu oleks sinu kaamera minu käes olnud - täpselt sellises maagilises järjekorras minu sammud kulgesid. Ja nüüd, suve sabaotsal istudes, igatsen ma sügist, värviliste lehtede krabinat ja kargeid hommikuid.

  Sul on muljetavaldav blogi! Tulen siia kindlasti varsti jälle ringi luusima! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eks haapsalus ongi kõik teed ühesugused. Aga kindlasti on kindlad aastaajad mil Haapsalu hiilgab just kõige enam! Kindlasti külasta ka muul aastaajal!

   Aitäh ilusate sõnade eest! :)

   Delete