Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Random few days

You have no idea how sick i am of this heat. I can't wait for this stupid summer to be over. Sorry. I'm emotional, this weather is killing me. I'm starting to lose all hope for any brighter future :D Plus i have literally no strength in me to go out and make pictures.

Te ei kujuta ette ka kui siiber mul sellest kuumalainest on. Ma ei suuda oodata, mil see tobe suvi läbi saab ja imeilus sügis uksele koputab. Sorri, ma olen äärmiselt emotsionaalne ja tujukas, see kuum tapab mind üsna pea! Olen vaikselt kaotamas lootuse parema tuleviku osas :D Pluss, mul on null jaksu minna ja teha mõnusaid pilte!
1 comment

  1. Pea vastu, sõbrake! Ma elasin eelmise suve Sloveenias vaevalt üle - 3 kuud nii 40 kraadi. Polnud üldse paha mkm. :D

    ReplyDelete