Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Fifty Shades of Grey soundtracksWell, i haven't seen the movie yet, but i love the soundtracks! Are you planning on going to see the movie or did the reading of the book do it for you? I'm pretty sure the movie won't be as dramatic, so i'll probably watch it.

Ma pole küll näinud veel fimi, aga filmi tunnuslood on suurepärased! Kas te plaanite filmi vaatama minna või tegi raamat juba oma töö? Ma olen veendunud, et film pole isegi poolt nii dramaatiline kui seda on raamat. Seega mina plaanin selle vist küll üle vaadata.

2 comments

  1. Uhh, käisin filmi vaatamas, meeldis! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle ka meeldis! Alati võiks parem olla muidugi, aga meeldis sellegipoolest! :)

      Delete