Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

New, and perhaps, improved hair!Mõtte/inspiratsiooni leidsin ma Cheryl Cole'i soengust. Muidugi päris selline välja ei tulnud, aga mina olen rahul! Võibolla oleks võinud eest natuke pikem jääda, aga ei ole lugu! 


6 comments

 1. minu arust näeb äge välja ja sobib sulle hästi! :)

  ReplyDelete
 2. Midagi teistsugust. Eks kui ära harjub, siis meeldib ilmselt rohkem ja rohkem :)

  ReplyDelete
 3. Wow, mulle meeldib täiega :) ! Oleks mul endal ka nii paksud juuksed, kui sul, teeks järgi kohe :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kusjuures mul pole üldse nii paksud juuksed enam (mul oli hirmussuur juuste väljalangus vahepeal). Sellise soenguga peab lihtsalt föönitama koos selle rullkammiga ja sirgendama mitte päris juure ligidalt. Siis püsib ilusti selline 'volüümikas' :)

   Delete
 4. Väga kena ja sobib sulle väga hästi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rõõm kuulda! Olin algul natuke närvis, et kuidas ülejäänud silmapaarid sellega harjuvad, õnneks suurem osa inimestele meeldib või vähemalt austavad seda sammu :D

   Delete