Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

30 päeva blogimist / 3. päev ''Võta kokku ilusad märkmikud''

See teema on ilmselt rohkem minu teema. Aga ausalt ma ei mõelnud seda ise välja. Ma korjan teemad erinevate väljakutsete peale kokku, sest osad ei tõmba mind absoluutselt. Tahaks, et iga päev ikka motiveeriks. Ja no see teema on väga minukas. Teile võib-olla ei tundugi paljut. Aga mina olen paras pastaka ja märkmiku friik. Teises elus olin kirjanik, kellel oli palju öelda ja palju oskust. Kahjuks praeguses elus on need vaid soovid ja mured! Aga igasugused füüsilised kirjutised on minu jaoks väga suur nõrkus. Ausalt, ma hakkaks kirja teel praegu ka kellegagi kirjasõbraks. Missest, et seda sai viimati tehtud aastal 2000 ;)Need järgnevad on vaid tükike kõigest ilusast. Aga mingid otsused sai langetatud. Pigem eelistan selliseid väikest-viisi käsitöö hõngulisi raamatukesi. Näiteks kunagi oli nii suur nõrkus ''vana paberi'' vastu, et sihilikult tegin hunniku pabereid märjaks ja panin saunalavale uuesti kuivama. Saunalava andis veel paberile sellise kollaka mäkerduse ja tulemus oli nii vinge ja ehe. 3 comments

  1. Ma võin sinu kirjasõbraks hakata :D No see märkmikute värk on ka täpselt minu teetass. Kunagi peale sinu kommentaari olen hakanud ka reisidelt suveniiriks erinevaid märkmike tooma. Ja poodidest ostan neid kokku. Kõikidesse pole jõudnud midagi krjutadagi aga ikka ostan juurde, nii fännan neid :)

    ReplyDelete
  2. https://katzuulife.wordpress.com/2015/10/02/30-pava-blogimist-3-paev/

    ReplyDelete
  3. Märkmikud on ka minu teetass. Peaks sama postituse tegema. Mõnus on hingesugulasi ära tunda. Mul on õnnestunud ka oma tütar nakatada märkmikke koguma. Samuti peab ta päevikut ja see on nii armas. Lisaks on minu nõrkus igasugused kleepekad, mida ma siis märkmikusse lisaks kleebin.

    ReplyDelete