Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

30 päeva väljakutse + esimene päevHei. Olen viimasel ajal suures hädas blogimisega. Või siis pigem vaevlen naasemisega. Ei suuda kohe üldse end rajale sättida, olen siiani kinni suves. Sellistes olukordades on hea võimalus laenata abi väljaspoolt! Nagu näiteks teema väljakutse. Pinterestis ulatuvad listid sadadesse või enam, aga reaalsem on ikka võtta selline kuu ajane väljakutse. Vähemalt esialgu. Me kõik teame (ja armastame) fotoväljakutseid, aga seekord tegin endal elu vähe keerulisemaks ja valisin pigem sea-sõnad-ritta väljakutse. Mis ma rohkem ikka sisse juhatan, hakkame ikka pihta kohe!


Esimene teema ''Viis võimalust minu süda võita''


1. võimalus


Ma olen täielik impulssostude sõltlane, selle võite julgelt endale kõrva taha panna. See võib teid hädast välja aidata kui olete poes ja otsite mulle kinki. Kõik mis on ebavajalik ning ebapraktiline on minu peas hea saak! Mäletan kui olin väike ja pelgasin saada tasse, sokke jms kingituseks. Kuid mingi hetk see muutus ja tegi kannapöörde ning muutus sootuks minu soovinimekirjaks!
Minu ideaalses kodus on hunnik tasse mis on kõik erinevad. Ühte tassi pole rohkem kui kaks eksemplari. Igatahes, mulle istuvad kingid mis tunnevad mind ja nö võidavad minu südame. Näiteks kinkis sõbranna kord mulle kookospalmi suhkrut ja ökoküpsiseid. Väga viis! Või siis kinkisid endised töökaaslased mulle kuuese paki veiniklaase. Super! Lauamatid, seebialused, kätterätid, pastakad, noad, kahvlid, munataimer, kommialus, võtmehoidja, vaas, raamatud, märkmikud, säilituskarbid, peavõrud, patsikummid, juukseharjad, sõrmused, kellad, kõrvarõngad...


2. võimalus


Kutsu mind ''Elavad surnud'' maratonile! Isegi teist korda võid kutsuda!

3. võimalus


Kutsu mind välja sööma. Mida rohkem seda uhkem. Kui ma üksi viitsiks lõunatada-õhtustada, siis käiks ma ainult väljas söömas!

4. võimalus


Kui käid teinekord kaltsukates ja mõni riideese meenutab sulle mind ja mis võiks kindlasti minu garderoobi täita, palun too see mulle või saada uksetaha või koos öökulliga. 

5. võimalus


Kuna mulle meeldib väga jalutada ja üldse ringi liikuda, siis igasugused välised tegevused koos meeldiva vestlusega on alati teretulnud ja rabavad mind nö jalust. Mulle muidugi meeldib ka palju üksi jalutada, aga heameelega jaotaks selle vähemalt pooleks!

2 comments

  1. https://kiisuk2pad.wordpress.com/2015/10/01/30-paeva-valjakutse-paev-1/

    ReplyDelete
  2. https://katzuulife.wordpress.com/2015/10/02/30-paeva-blogimist-1-paev/

    ReplyDelete