Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Look, Haapsalu, we got snow!


Täna oli lõpuks üks korralik talveilm. Selline krõbe ja valge! Kahjuks pildistamine oli hirmusraske, mu sõrmed olid lõpuks nii valusad, et pisar tuli silma! Ma ei tea mis juhtunud on, ma olen nii pehmeks muutunud. Selline külmavares!

Today we finally had a real winter weather. Crispy and white! Unfortunately taking pictures was a complete nightmare, my fingers froze to the point where i had tears in my eyes. I have no idea what's going on or what made me so soft towards cold. I'm such a wimp!5 comments

 1. Püha issand, pildid võtsid sõnatuks. Olen alati imetlenud ja nautinud suvist Haapsalu, aga need pildid on ülemõistue maagilised!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Promenaad on Haapsalus ilus nii talvel kui suvel. Sellega on vedanud! :)
   Aitäh ilusate sõnade eest!

   Delete
 2. Nii mõnusad lumised pildid :) :) Ma jõudsin juba vahepeal mõelda, et ma ei tahagi lund, aga sinu pildid ajasid kohe isu õue minna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma jumaldan ainult külma ilma lund, igasugune sulav läga on suur EI :)

   Delete
 3. Väga hea on tänase ilmaga neid pilte vaadata ja mõelda, et alles meil oli ju ilus talv... Täna jalutasin läbi vihma, vihmavari ise tahtis minema lennata. Mulle väga meeldib, et Sul nii helged pildid, iga foto jutustab oma lugu.

  ReplyDelete