Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

My new logo

I've been missing something lately.. a logo of mine. I'm not trying to make myself a ''producer'', but i think it's a fine idea to have a symbol that in time makes people think of you and of your works.
I actually made about 4 logos but 2 of them were good to go. So i basically had to flip a coin. No, not actually, i really made a choice on my own! :D

Ma olen viimasel ajal miskit taga igatsenud... logo. Ma ei ürita sellega end nö ''tootjaks'' muuta, aga leian, et selles pole midagi halba kui ajapikku hakkavad inimesed mind ja minu tööd sellega siduma. Kokku meisterdasin 4 logo, millest siis kaks olid valmis 'minekuks. Otsus ei tulnud kergelt, peaaegu viskasin münti!I think the first one has more spirit and 'between the lines' message hidden in it. At the same time it has infinity symbol and also letters a and b!

Ma arvan, et esimene (väljavalitu) on suurema tähendusega kui teine. Selles on lisaks ilmselgele ka natuke ''loe ridade vahelt''! Kes mida enne näeb... kas lõpmatuse sümbolit või tähti a ja b!6 comments

 1. Mulle meeldib väga esimene. Suurepärane! Aplaus!

  ReplyDelete
 2. number 1 on kindlasti 101% õige ja ühtlasi väga kihvt valik nende kahe hulgast! see teine tuletas mulle esimese asjana neid alati ja odavalt (A ja O) poode meelde :P või siis midagi muud, mida kindlasti enne näinud olen kuskil, aga pigem A ja O vist ikka... ja see ei olnud üldse pahaga mõeldud, lihtsalt esimene mõte :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeerum, nüüd ma ei näe muud kui A&O kauplus! Aitäh, nüüd olen kindlam oma otsuses . Siiani ikkagi natuke kripeldas, nüüd mitte! :D

   Delete
 3. Vauu nägin su logo pisikeselt Instagramis ja tulin kohe siia tsekkama, tõesti 5+ töö! Kindlasti see mis valituks osutus tundub minule ka vägevam. Tõesti suurepärane töö, sul on ikka silma sellise asja peale :) Mulle pole logod just kõige südamelähedasemad, seega vaatan seda enam alt üles neile kes seda hästi teevad :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Isegi olen tõdenud, et kui pealtvaates ei ole logo alati eriti ''tehniliselt keeruline'', siis sisuliselt on logo tegemine üks keerulisemaid! Nii väikese asjaga pead olema suuteline ütlema nii palju ja võimalikult meeldejäädavalt!

   Delete