Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Valmis ta sai

Mul sai vahepeal valmis kaua tehtud tekk. See hakkab loodetavasti kaunistama ühte uut kodu mis veel valmimisel. Ei, kindlasti saab! Muidu tekk küll meeldib ja olen rahul, aga kuna ma siiski olen tugevalt amatöör ja youtube'i värske õpilane, siis valearvestusi oli mitu. Sh ka laius mis tõesti läks natuke aia taha!


Nüüd aga tuleb tekk minu enda voodi peale. Kuna korrus saab uut nägu, sh ka minu pesa, siis viin toonid kokku, aga jään truuks oma lemmik sik-sak mustrile ja toon sisse lihtsalt sinise värvi. Olgu, ma soovitan teile ka. Tegemist on tõesti ühe kõige andestavama mustriga mida siiani katsetanud olen. Isegi kui tekivad reale mõned lodevamad silmused saab need näpuga läbi venitada ja ongi kohe jälle ühte nägu. Ausõna!No comments