Friends

Friends
And friends of friends

Food

Food
All the food i can eat

Photoshoots

Photoshoots
Photos of people and others

Ajutine kaaslane, Pentax K-1

No tere-tere!

Nagu sai juba kord öeldud, siis neljapäevast on mul kuuks ajaks üks hästi-hästi hea kaamera. Siin kohal suured tänud Photopointile kes mulle selle kaamera Pentax k-1Pentax D-FA 24-70mm 
koostöö raames laenas. See beebi tuleb ka minuga Itaalia reisile kaasa, niiet on oodata palju väga häid pilte!

Tuletan veel meelde, et kui teil on soovi teha väikeseid photosessioone ala perepilte või niisama lõbusaid pilte, siis sümboolse raha eest olen pm iga päev saadaval. Lihtsalt helistage või saatke facebook'i sõnum või e-mail info@annbuhtart.com. Päevasel ajal olen küll tööl aga kuuest saati olen saadaval, ning tuleval nädalavahetusel olen olemas laupäeval. Ning pärast reisi ka veel saab natuke aega! Reisil olen 17.sept kuni 1. okt. 

Siin mõned kiired testid eilse ja üleeilse päeva jooksul. Natuke vaja veel rattaid õlitada kuna uus ja võõras süsteem see pentax, aga täitsa enamvähem käpas juba :D


No comments